Aneman
blank
Opdag enhederne på netværket, og tilslut lyd kanal til kanal med den virtuelle patchboble. Lydflowet, enhedens forbindelser og PTP-status kan overvåges i realtid. ANEMAN giver også mulighed for at gemme og tilbagekalde forbindelseskonfigurationer og kan logge begivenheder på netværket. Enheder kan organiseres i zoner, så de passer til enhver arbejdsgang. ANEMAN benytter Ravenna netværksprotokol, som er 100% kompatibel med AES67

ANEMAN FREE kan afvikles på OSX 10.10+, Windows 7 og 10. Den er gratis, og du kan downloade den her.

Merging tilbyder ligeledes to typer gratis Ravenna Core Audio og ASIO drivere. Premium driveren kræver, at der er en Horus eller en Hapi konverter på netværket. Ud over Audio I/O, opretter driveren også virtuele MIDI ProTools mic. pre’s, således at mic.pre. levels, konverter konfiguration m.m. kan styres og gemmes i ProTools, på samme måde som man kan gemme informationer om ProTools konvertere og pre’s. Disse drivere kan naturligvis også styre Horus og Hapi’s fra Pyramix eller Ovation.

Standard Core Audio/ASIO driverene kan benyttes til at sende lyd mellem computere og andre AES67 kompatible lydenheder. Der er en del andre firmaer som allerede nu laver enheder med Ravenna support, men drivern kan også bruges til at oprette forbinde til DANTE enheder, i den udstrækning disse enheder er kompatible med AES67. Driverene er gratis, og du kan downloade dem her.

Eksempel på et Ravenna netværk:

network_PT_Aneman_2

ANEMAN informerer de forskellige Ravenna drivere og de tilsluttede AES67 kompatible enheder om nye forbindelse. Næsten alle enheder vil gemme denne information, således at de starter op med de samme forbindelser, efter de har været slukket.

Horus/Hapi konverterne er modulære ”state of the art” konvertere med indbygget mic. pre’s, men de er alligevel i nogle konfigurationer prismæssigt sammenlignelige med ProTools HD konvertere med ProTools Pre’s.
Da flere ProTools systemer kan deles om den samme konverter, vil det derfor i nogle tilfælde være billigere at anskaffe sig Horus/Hapi konvertere. Ud over en bedre lyd, får man med Aneman så også en større fleksibilitet.
Der findes også et ProTools HD kompatibelt interface til Horus/Hapi. En Horus eller en Hapi kan således også bruges til at gøre et 128 ch. ProTools HD system AES67 kompatibelt. Se mere om Horus/Hapi her.

Ravenna er en meget stabil protokol, og principielt set virker den også med wireless forbindelser, men wireless forbindelser er dog stadig ikke helt gode nok til, at Merging har implementeret denne løsning. Der er imidlertid ingen tvivl om, at wireless teknologi inden for få år, vil have forbedret sig så meget, at man også vil kunne benytte wireless forbindelser i et Ravenna netværk.
blank
ANEMAN ENTERPRISE:
Har du mere avancerede krav til dit lydnetværk, tilbyder ANEMAM Enterprise lydnetværksadministration en løsning, der overvåger og diagnosticerer dit IP-lydnetværk og letter samarbejdet mellem brugerne. Med forbedret adgangskontrol og pr. Zone patch store/recall er ANEMAN Enterprise den bedste løsning til drift af dit multi-økosystem netværk.

blank
Overvågning: ANEMAN Enterprise er en webservice, der kører 24/7 på dit netværk, logger hændelser på enhederne og giver dig mulighed for at lokalisere en fejl på et øjeblik.

Diagnose: ANEMAN Enterprise hjælper dig med at spore og rette fejl på netværket, ved at levere et omfattende sæt metrics, der peger på kernen af problemet.

Samarbejde: ANEMAN Enterprise er centraliseret, og kan give flere brugere adgang til systemet samtidig.

Segmentering: ANEMAN Enterprise giver systemadministratoren mulighed for at segmentere netværket i zoner med forskellige adgangsrettigheder pr. bruger.

Tilpasninger: ANEMAN Enterprise kan modificeres, og du kan ændre både brugergrænsefladen og de centrale funktioner, for at tilpasse dem til dine workflows og specifikationer.

Samme økosystem som ANEMAN Free, men ned professionelle løsninger til integration og driftsstøtte.

Med ANEMAN Enterprise kan du også vælge:
• Brugerdefineret udvikling til understøttelse af ekstra enheder.

• Brugerdefineret udvikling til specifikke widgets og workflows.

• Integration og netværkstjenester.

entreprise_2

blank

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail