pyramix-top
Pyramix er i audioindustrien anerkendt som den mest avancerede digitale audio workstation, og der findes ingen andre systemer, der kan tilbyde den samme uovertrufne lydkvalitet og fleksibilitet.
Det er ikke et tilfælde, at verdens mest respekterede Mastering Studier og koncert sale næsten alle benytter Pyramix. Når et Pyramix system kombineres med en Hapi eller en Horus AD/DA konverter kan man opnå den ultimative lyd kvalitet.

Nye funktioner

3D/2D panner

Pyramix og Ovation er den første DAW som kan mixe og master til ethvert højttaler layout.

Fra mono og hele vejen til op til NHL 22.2, og videre helt op til 32 individuelle højtalere som placeret ethvert sted, i forskellige typer rum, kan nu mixes uden yderligere plugins eller værktøjer.

De fleste standard formater kan vælges fra en menu, men du kan også selv designe dit virtuelle rum, således at det i 3D afspejler den måde du fysisk har placeret dine højtalere.

Når dit layout er konfigureret, kan du bruge den nye Strip Paneer og placere eller flytte din lyd rundt hvor som helst i 3D-rummet.
Lydens X / Y / Z positionel informationer kan automatiseres, og du kan efterfølgende skifte højtaler layout uden at ændre selve mixet.

Den nye monitor sektion er tillige i stand til at skabe ned-mix til ethvert format, hvilket sammen med de altid tilstedeværende kontroller af fase, mute, solo m.m. gør denne panner til det perfekte 3D/2D værktøj.

3D_panner
3D workflows som supporteres:
• Auro 3D (9.1, 11.1, 13.1)
• Dolby Atmos (Object & 9.1 Channel Bus routing)
• DTS Neo:X
• NHK 22.2
• Og mange, mange flere…

Pyramix_video_timeline

Video i tidslinien

For alle, der har afspillet video i Pyramix, er dette en stor nyhed. Merging Technologies har integreret deres video motor ind i Pyramix. Det er der mange andre der tidligere har gjort, men nogle af video funktionen vil alligevel imponere.

IMPORT af SINGLE CLIPS eller COMPOSITIONS
Import AAF, OMF, og FCP EDL CMX (7) * XML direkte til tidslinjen i deres multi-lags tilstand, eller træk dem ind i tidslinien fra Media Manager, som nu har et video preview vindue.

TIME CODE gearboxing (REALTIME telecine)
Tilføj video i en frame rate som er anderledes end i Pyramix, og vær sikker på, du stadig er i i sync. Merging Video Engine vil tilføje eller fjerne frames når det er nødvendigt under afspilning, for at opretholde en nominel afspilningshastighed.

FLERE videospor
Kør flere video spor i tidslinjen og opsummer dem i et video-output baseret på øverste layer koncept. * Kræver Native Pro eller derover

Flere DSD og DXD spor

Merging Technologies har altid stræbt efter at bringe den ultimative kvalitet, til dem der har brug for det.
Direct Stream Digital (DSD) og Digital eXtreme Deffinition (DXD) er to af disse højdepunktet, og vi er derfor glade for at være i stand til at bringe dig flere kanaler i vores V10 udgivelse. Med MassCore udvidet pakke, kan du nu optage op til 64 kanaler i DXD og DSD 64/128/256 sample rates!

blank
blank

FLUX VERB OG VERB SESSION

Merging Technologies er glade for at kunne annoncere, at det industri roste Flux Plugin team har indgået partnerskab med Merging for at tilbyde deres nye Flux Verb & Verb session multikanal Reverb inkluderet i en række af Pyramix software pakker ***.

Disse VS3 reverbs er det perfekte match til Pyramix nye 3-dimensionelle kapaciteter.

*** Verb Session er Inkluderet i Pyramix Native og Pyramix MassCore. Full Verb er inkluderet i Native Pro, MassCore Pro og MassCore Extended

flux_half

blank
blank

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail